Door een gestage groei in onze klantenkring, is The SatisFactory Project nu op het punt dat zij kan uitbreiden. Graag stellen we jullie voor aan de nieuwe gedragswetenschappers die hun tijd en aandacht zullen gaan inzetten bij The SatisFactory Project.


Annemieke Hess – Gedragswetenschapper, ACT therapeut en trainer The Lab of Life

Iris heeft me gevraagd wat mij enthousiast maakt om voor The Satisfactory Project te werken. Dat doe ik graag. Wij hebben al samengewerkt bij het ontwikkelen van VeranderKunst en wij ontdekten daarin een gezamenlijke drive: doen waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt en vooral: waar je zelf in gelooft. Satisfaction.

Voor mij persoonlijk betekent dat zin en betekenis geven aan het leven. Bevlogenheid. Door vooral de dingen te doen waar ik warm van word, ook in mijn werk. Door ervaringen de ruimte te geven, met vallen en opstaan leren en leven. Door het ontmoeten van de ander, nieuwsgierig en oprecht. En ook door het leven steeds meer te leven zoals het komt, met de schoonheid en de lastigheden.  

Ik heb zelf een periode achter de rug waarin het leven flink uit balans was en ik erachter kwam dat ik vaak niet trouw aan mezelf ben gebleven. Er volgde een proces van gedragsverandering en het maken van bewuste (soms pijnlijke) keuzes. Ik kreeg weer grip op het leven. Mijn leven. Deze ervaring geeft me een motivatie van binnenuit om als trainer en gedragstherapeut anderen te bewegen vanuit hun eigen waarden en met voldoening het leven te leven.

Wat ik meeneem naast een dosis levenservaring, is ruime werkervaring als hulpverlener en therapeut, een oprechte, positieve en actieve houding, medemenselijkheid en af en toe een liefdevolle Rotterdamse directe. Ik kijk er enorm naar uit om bij TSFP aan de slag te gaan!


Sanne Douma – GZ psycholoog

Mijn naam is Sanne Douma. Ik ben op verschillende plekken werkzaam als GZ-psychologe. Mijn expertise is mensen met angst/stemmingsklachten. Ik geef cognitieve gedragstherapie, EMDR en werk graag praktisch en oplossingsgericht.

Werken vanuit voldoening is voor mij productief, efficient en kwaliteitgericht bezig zijn. Na een werkdag kan ik mij voldaan voelen als ik veel mensen heb gezien, veel mensen verder heb geholpen en mijn werk is afgerond. Dat is heerlijk thuiskomen.

Wat mij aanspreekt in The SatisFactory Project is dat zij beoogt om mensen hun eigen verantwoordelijkheid en grip (weer) te laten pakken. Er zijn veel dingen in ons leven waar we geen invloed op hebben (situaties, gedrag van personen etc.), maar waar we wel invloed op hebben is op onszelf. Hoe we tegen dingen aankijken en hoe we kiezen met een situatie om te gaan. Wanneer je je perspectief en/of je gedrag verandert kan je leven er een stuk zonniger uit zien. Dat is waarom ik mij graag bij TSFP wil aansluiten.

Geef een reactie