Focus: van overleven naar leven. Voor eens en voor altijd uit die patronen stappen.

Je merkt dat je werkplezier sterk af is genomen. Je gaat wel naar werk, maar haalt er weinig energie en voldoening uit. Je komt thuis en merkt dat je in je hoofd nog bezig bent met je werk of je piekert over de dagen die komen terwijl je eigenlijk moet slapen. Er is een continue gevoel van gejaagdheid, die je moeilijk weg geredeneerd krijgt. Je hebt misschien al wat pogingen ondernomen zoals een mindfulness-app, podcast geluisterd of zet bewust ademhalingsoefeningen in. Helaas zonder (langdurig) resultaat.

Herken je dit?

 • Je blijft maar piekeren op tijden waarop je niet met werk bezig wilt zijn
 • Vermoeidheid die niet weggaat na een nacht goed slapen
 • Überhaupt moeite om in slaap te komen of blijven
 • Minder output dan je gewend bent
 • Pijn in je buik of maag
 • Gespannen schouders, gespannen nek of gespannen kaken
 • Geen motivatie om de dag te beginnen, alles gaat op wilskracht en zelfdiscipline
 • Problemen in je relaties (verwijten, minder verbinding, minder aandacht)

Onze expertises

 • Stressregulatie – we kijken naar het hele plaatje: de bron van de stress, je overtuigingen én je fysieke signalen. We onderzoeken de kern en helpen je om beter om te gaan met wat zich aandient.
 • Hoogsensitiviteit – wij zijn (ervarings)deskundigen met zowel hoogsensitiviteit als met high sensation seeking (HSS). We geven psycho-educatie en helpen je om je sensitiviteit in te zetten als kracht.
 • Hoogbegaafdheid – wij zijn (ervaringen)deskundigen en kunnen je helpen op jouw denkniveau. We schakelen snel en filosoferen graag, maar helpen je ook uit je hoofd te stappen en meer in balans te komen met je lichaam.
 • Burn-out preventie en re-integratie – het liefst voorkomen wij uitval, maar wij helpen ook bij een duurzame terugkeer naar de werkvloer.
 • Angstklachten – hierbij kun je denken aan perfectionisme, faalangst, imposter syndrome en sociale angst of spreekangst.
 • Acceptance and Commitment Therapie – bij deze vorm van gedragstherapie leer je anders te kijken naar jouw negatieve gedachten en gevoelens, zodat er meer tijd en energie overblijft om je bezig te houden met die dingen die voor jou van waarde zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn universitair geschoolde gedragswetenschappers met kennis op het snijvlak van arbeid & gezondheid. We hebben allemaal onze eigen expertises, waardoor we de beste match kunnen maken met jou(w medewerker’s) behoeften. 

Wat ons bindt is ons geloof in het bevorderen van gezondheid i.p.v. het weghalen van klachten (vaak met vermindering van klachten tot gevolg). Wij hebben een rugzak aan wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden, maar laten de mens tegenover ons leidend zijn. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. 

Wij geloven dat je de diepere laag kunt pakken, zonder zweverig te worden of te overpsychologiseren. Op die manier zijn we doeltreffend en helpen we jou(w medewerker) in no-time naar een staat van vitaliteit en voldoening. 

Hoe werkt het?

Een korte telefonische kennismaking om te checken waar jouw behoefte ligt. 

Een online vragenlijst waarin je jouw situatie uiteenzet.

Een intakegesprek van 60 minuten waarin de belangrijkste focus wordt bepaald voor de begeleiding.

Een beknopt behandelplan met een samenvatting van jouw huidige situatie en de belangrijkste thema’s die aan bod komen.

7 sessies als startpunt. In veel gevallen is dit voldoende en zelfs wenselijk om snel bij de kern van het verhaal te komen en te werken aan toekomstige coping-mechanismen.

Een evaluatierapport van de behandeling.

Prijs bij online behandeling of locatie van behandelaar
2 kennismakingen, 8 sessies + 2 rapporten

€ 1850 excl. BTW

Prijs bij een reistijd tot 30 minuten (natuurgebied of bij de organisatie)
2 kennismakingen, 8 sessies + 2 rapporten

€ 2950 excl. BTW*

*  Indien wij niet terecht kunnen in een natuurgebied of bij de organisatie, wordt gebruik gemaakt van de trainingsruimtes van Het Coachhuis (+100 locaties). Deze kosten worden doorberekend in de factuur.

Iris Bergwerff

Weet je niet zeker of het bij je past? Twijfel je of wij de juiste partij zijn? Laten we het onderzoeken!
Stuur Iris een berichtje of geef haar een belletje.