Focus: begeleiding bij diepere, persoonlijke vragen. 

Soms heb je vragen die meer persoonlijke aandacht vragen. Op de werkvloer speel je geen rol, maar neem je jezelf altijd mee. Onze gedragswetenschappers begeleiden je daarom niet alleen bij directe werk-gerelateerde vragen, maar ook bij vragen die gaan meer persoonlijke onderwerpen. Mocht je vragen hebben over de manier waarop wij te werk gaan en of je met jouw ‘probleem’ bij ons op de juiste plek bent, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Onze expertises

  • Hoogsensitiviteit – wij hebben (ervarings)deskundigheid met zowel hoogsensitiviteit als met high sensation seeking (HSS). We geven psycho-educatie en helpen je om je sensitiviteit in te zetten als kracht.
  • Burn-out preventie en re-integratie – het liefst voorkomen wij uitval, maar wij helpen ook bij een duurzame terugkeer naar de werkvloer.
  • Angstklachten – hierbij kun je denken aan perfectionisme, faalangst, imposter syndrome en sociale angst of spreekangst.
  • Acceptence and Commitment Therapie – bij deze vorm van gedragstherapie leer je anders te kijken naar jouw negatieve gedachten en gevoelens, zodat er meer tijd en energie overblijft om je bezig te houden met die dingen die voor jou van waarde zijn.

Aantal sessies

Tijdens het intakegesprek maken we een inventarisatie waar we mee aan de slag moeten. We bespreken je hulpvraag en kijken hoeveel tijd er nodig is om je klachten grondig te kunnen behandelen. Hiervoor geven we vaak een advies af voor een pakket van 4 of 7 gesprekken. Dit is dus exclusief het intakegesprek. Uiteraard kan er, in overleg, verlenging plaatsvinden indien er meer tijd nodig is.

Intakegesprek

Het intakegesprek beslaat 60 minuten en is vrijblijvend. Indien er geen klik is of de behandelmethoden niet passend lijken te zijn, wordt dit gesprek niet in rekening gebracht. Dit gebeurt pas indien de begeleiding wordt voortgezet.

Tarieven

Prijs per gesprek tussen Rotterdam/Gouda of via beeldbellen€ 125*
Prijs per gesprek buiten Rotterdam (tot 45 min reistijd)€ 240*
Prijs per gesprek buiten Rotterdam (meer dan 45 min reistijd)€ 400*

* Bovenstaande tarieven zijn excl. BTW, reiskosten en eventuele locatiekosten.

Wij maken gebruik van een licentie van het Coachhuis, waardoor we op 100 locaties in Nederland beschikken over gespreksruimten. Indien we niet bij jou op locatie kunnen werken, wordt de huur van deze ruimte bij jou(w bedrijf) in rekening gebracht.