Focus: begeleiding bij diepere, persoonlijke vragen. 

Soms heb je vragen die meer persoonlijke aandacht vragen. Op de werkvloer speel je geen rol, maar neem je jezelf altijd mee. Onze gedragswetenschappers begeleiden je daarom niet alleen bij directe werk-gerelateerde vragen, maar ook bij vragen die gaan meer persoonlijke onderwerpen. Mocht je vragen hebben over de manier waarop wij te werk gaan en of je met jouw ‘probleem’ bij ons op de juiste plek bent, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Onze expertises

  • Hoogsensitiviteit – wij zijn (ervarings)deskundigen met zowel hoogsensitiviteit als met high sensation seeking (HSS). We geven psycho-educatie en helpen je om je sensitiviteit in te zetten als kracht.
  • Hoogbegaafdheid – wij zijn (ervaringen)deskundigen en kunnen je helpen op jouw denkniveau. We schakelen snel en filosoferen graag, maar helpen je ook uit je hoofd te stappen en meer in balans te komen met je lichaam.
  • Burn-out preventie en re-integratie – het liefst voorkomen wij uitval, maar wij helpen ook bij een duurzame terugkeer naar de werkvloer.
  • Angstklachten – hierbij kun je denken aan perfectionisme, faalangst, imposter syndrome en sociale angst of spreekangst.
  • Acceptance and Commitment Therapie – bij deze vorm van gedragstherapie leer je anders te kijken naar jouw negatieve gedachten en gevoelens, zodat er meer tijd en energie overblijft om je bezig te houden met die dingen die voor jou van waarde zijn.

Aantal sessies

Tijdens het intakegesprek maken we een inventarisatie waar we mee aan de slag moeten. We bespreken je hulpvraag en kijken hoeveel tijd er nodig is om je klachten grondig te behandelen. Hiervoor geven we vaak een advies af voor een pakket van 4 of 7 gesprekken. Dit is dus exclusief het intakegesprek. Uiteraard kan er, in overleg, verlenging plaatsvinden indien er meer tijd nodig is.

Intakegesprek

Het intakegesprek beslaat 60 minuten en is vrijblijvend. Indien er geen klik is of de behandelmethoden niet passend lijken te zijn, wordt dit gesprek niet in rekening gebracht. Dit gebeurt pas indien de begeleiding wordt voortgezet.

Tarieven

Prijs per gesprek via beeldbellen of tot 30 minuten reistijd van de behandelaar*€ 130**
Iris Bergwerff

Weet je niet zeker of het bij je past? Twijfel je of wij de juiste partij zijn? Laten we het onderzoeken!
Stuur Iris een berichtje of geef haar een belletje.

* Wij doen ons best om je te koppelen aan een behandelaar die bij jou in de buurt opereert (regio Rotterdam, regio Gouda of regio Den Bosch). Mocht er toch meer reistijd zijn, dan wordt de prijs per gesprek verhoogd tot € 235 per gesprek.
**Bovenstaande tarieven zijn excl. BTW, reiskosten en eventuele locatiekosten.