The SatisFactory Project is een collectief van gedragswetenschappers die zich richten op de mens in werkcontext. We zijn allemaal wetenschappelijk opgeleid en hebben een rugzak vol met evidence-based en practice-based methodieken. Tegelijkertijd laten wij ons niet enkel laten leiden door deze protocollen, maar vooral door de mens die tegenover ons zit. Zo is er echte aandacht is voor jou(w medewerkers), zonder dat er sprake is van “schieten met hagel”. We willen met jou(w medewerkers) naar de kern van het probleem toe gaan, zodat er langdurig resultaat bereikt wordt.

Iris Bergwerff-van der Giessen: Eigenaar | Psycholoog NIP | ACT therapeut

Iris is een energieke en deskundige therapeut en ondernemer. Nadat ze cum laude afgestudeerde in de richting clinical psychology, heeft ze zich snel ontwikkeld tot een ervaren no-nonsense psycholoog. Met haar open houding en sprankelende aanwezigheid doet ze waar ze in gelooft: het stimuleren tot nieuwsgierige zelfreflectie.

Iris is een snelle denker en een integere doener. Zij werkt vanuit de ACT en onderbouwde methoden vanuit de veranderkunde en gezondheidspsychologie maar ze laat zich ook graag verleiden tot een potje filosoferen. Iris is erkend psycholoog bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Iris behandelt zowel in het Nederlands als in het Engels


Annemieke Hess: Gedragswetenschapper | ACT therapeut

Annemieke is een doorgewinterde behandelaar met de nodige levenservaring. Ze durft te spreken over kwetsbaarheid, omdat ze zelf heeft geleerd hoe belangrijk het omarmen van die kwetsbaarheid is voor het leiden van een bezield leven. Annemieke is nieuwsgierig, lijkt zelfontwikkeling als een soort mantra te hebben en blijft zoeken naar het onderscheid tussen haar waarden en de regels die over de tijd zijn opgelegd. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is om licht te leven, blijft ze actief in contact met de ‘spelende mens’ in haar; dat deel wat humor, oprechtheid en onbevangenheid belichaamt.  

Met een open, respectvolle houding zet zij haar kennis van de gedragstherapie en mindfulness in, om je te helpen met een positieve en milde grondhouding te kunnen omgaan met de grillen van het leven.

Naast de samenwerking met The SatisFactory Project werkt Annemieke vanuit haar eigen bedrijf Delicious Revolution.

Annemieke behandelt in het Nederlands.


Simone Francooijs: gedrags- en bedrijfskundige

Simone is een opgewekte en open-minded gedragswetenschapper. Simone heeft 10 jaar ervaring als veranderkundige bij verschillende organisaties en heeft bewust de keuze gemaakt om zich meer te richten op de individuele mens binnen de organisatie. Simone heeft hart voor mensen, werkt vanuit kwetsbaarheid en weet op een liefdevolle manier de juiste snaar te raken. Door goed te luisteren leidt ze je snel naar de kern en zoekt ze met je mee naar een (hoopvol) perspectief.

Wanneer Simone in een ruimte binnenstapt, begint de zon te schijnen. Ze is energiek, levendig en kan vanuit scherpe analyses prachtige dingen scheppen. Simone inspireert en motiveert je om te leven vanuit je hart.

Naast de samenwerking met The SatisFactory Project werkt Simone vanuit haar eigen bedrijf SiemWork.

Simone behandelt zowel in het Nederlands als in het Engels.


Suyanne Lima: psychologist | ACT Therapeut

Suyanne is a passionate and cross-culturally sensitive psychologist. Having lived in four different countries herself, she understands the challenges of adapting to and living in a different culture. She combines academic knowledge and practical experience in working with the expat population of the Netherlands. Her personal experiences allow her to add extra value to our team by offering a shared, empathic, non-judgmental understanding of expats`
struggles. 
 
Suyanne believes everyone has an inner power waiting to be explored. She will guide you through self-exploration and self-acceptance, as she is convinced that these are the building blocks on which we develop coping mechanisms to deal with the struggles of our everyday lives and to live the life we want. With an empathetic and sincere approach, she will work
with a tailor-made treatment considering your own needs to improve your mental well-being.
Moreover, Suyanne provides a space of acceptance and non-judgment, encouraging clients to be themselves and believing in their potential to change.  
 
In addition to the collaboration with The Satisfactory Project, Suyanne works for her own company Suyanne Lima Psychology.
 
Suyanne treats in English and Portuguese.

Jacqueline Heijen: Psycholoog Arbeid & Organisatie | ACT therapeut

Jacqueline is een energieke en nuchtere psycholoog. Aan de ene kant houdt ze van het grote plaatje, door te analyseren wat er op organisatieniveau moet gebeuren om een gezonde werkplek te creëren. Tegelijkertijd wil ze in verbinding blijven staan met de individuele werknemer: wat gebeurt er, wat heb je nodig, wie ben je? De balans tussen beleid en praktijk prikkelt Jacqueline om haar werk met aandacht en plezier te blijven doen.

Met een nuchtere en open-minded werkwijze, gaat Jacqueline aan de slag met een analyse over jou als mens op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Het is immers nooit zwart-wit. Wij zijn deels ons werk, en deels ook weer niet. Door goed te luisteren naar wat jou drijft en prikkelt als persoon, gaat ze samen met jou naar de kern.

Naast de samenwerking met The Satisfactory Project, werkt Jacqueline als A&O psycholoog bij de Radboud Universiteit en staat zij geregeld voor de klas om beginnende psychologen te ontwikkelen in hun gespreksvaardigheden.

Jacqueline behandelt zowel in het Nederlands als Engels.

José Kardol: Psycholoog Arbeid & Organisatie

José is een positief ingestelde en nuchtere psycholoog met 16 jaar werkervaring als verpleegkundige en verpleegkundig specialist in het ziekenhuis en de GGZ. Tijdens haar werk in de gezondheidszorg heeft ze haar interesse in de arbeidspsychologie ontdekt en daad bij het woord gevoegd.  

Bij José voel je direct dat er oprechte interesse is in jou. Haar open houding maakt dat ze naar je kan luisteren zonder dat je een waardeoordeel ervaart. Ze weet snel een veilige omgeving te creëren, schroomt niet om met je naar de kern te gaan, zodat je op basis van goed vertrouwen stappen kunt zetten.

Naast de samenwerking met The SatisFactory Project werkt José vanuit haar eigen bedrijf Kardol Psychologie.

José behandelt zowel in het Nederlands als in het Engels.