Under construction: het werkparadijs!
We zijn bezig met het realiseren van individuele – en stille! – kantoorunits met uitzicht op de natuur, van waaruit je onze begeleiding kunt krijgen. Dit alles in de buurt van Rotterdam. Interesse? Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Groepstrainingen en individuele begeleiding
gericht op het beantwoorden van de hamvragen: Wat geeft mij voldoening? Wie wil ik zijn? Hoe richt ik mijn leven zo in dat het past bij mij?

1. De Veranderkunst: filosofie en psychologie – het beste van twee werelden. Je denkt vaak dat je je vraag of dilemma helder hebt, maar onze ervaring is dat als je jezelf echt durft te bevragen, je pas achter je daadwerkelijke drijfveren en behoeften komt. Als je die beter doorziet kun je een stuk efficiënter werken aan de verandering die je voor ogen hebt.

“Je wordt bekwaam in de kunst van het veranderen: vanuit de filosofie ontdek je je eigen wijsheid vanuit de psychologie leer je die wijsheid in effectief en bezield gedrag om te zetten.”

2. The Lab of Life: Uit onderzoek blijkt dat veranderen niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. De grootste belemmering hierbij is de natuurlijke weerstand tegen verandering. Voor het doorbreken van deze weerstand maken wij gebruik van wetenschappelijk bewezen psychologische technieken en mechanismen.

“Geen spirituele zoektocht, maar hard werken. Geen recept voor geluk, maar eigen regie. Geen tijdelijke inspiratie, maar blijvend resultaat. Gegarandeerd.”

3. Individuele begeleiding: gebaseerd op de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy en filosofische gespreksmethodieken.

“Iris luisterde, oordeelde niet en dwong me om zelf de antwoorden te vinden. Dit heeft mij enorm geholpen om mijzelf in best wel korte tijd weer terug te vinden en weer met plezier aan de slag te gaan. Ik durf nu meer te kiezen wat echt bij mij past.”