The SatisFactory Project is een collectief van gedragswetenschappers die zich richten op de mens in werkcontext. Al onze mensen zijn wetenschappelijk opgeleid en hebben een rugzak vol met wetenschappelijk bewezen behandelmethoden. Tegelijkertijd zijn zij er op geselecteerd dat zij zich niet enkel laten leiden door deze protocollen, maar vooral door de mens die tegenover hen zit. Zo is er echte aandacht is voor jou(w medewerkers), zonder dat er sprake is van “schieten met hagel”. We willen met jou(w medewerkers) naar de kern van het probleem toe gaan, zodat er langdurig resultaat bereikt wordt .

Iris Bergwerff

Iris Bergwerff-van der Giessen: Psycholoog Arbeid & Gezondheid | ACT therapeut

Iris is een energieke en deskundige therapeut en ondernemer. Nadat ze cum laude afgestudeerde in de richting clinical psychology, heeft ze zich snel ontwikkeld tot een ervaren no-nonsnse psycholoog. Met haar open houding en sprankelende aanwezigheid doet ze waar ze in gelooft: het stimuleren tot nieuwsgierige zelfreflectie.

Iris is een snelle denker en een integere doener. Zij werkt vanuit de ACT en onderbouwde methoden vanuit de veranderkunde en gezondheidspsychologie maar ze laat zich ook graag verleiden tot een potje filosoferen. Momenteel is zij in het traject om geaccrediteerd te worden als Arbeid- & Gezondheidspsycholoog bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Iris behandelt zowel in het Nederlands als in het Engels


Annemieke Hess: Gedragswetenschapper | ACT therapeut

Annemieke is een doorgewinterde behandelaar met de nodige levenservaring. Ze durft te spreken over kwetsbaarheid, omdat ze zelf heeft geleerd hoe belangrijk het omarmen van die kwetsbaarheid is voor het leiden van een bezield leven. Annemieke is nieuwsgierig, lijkt zelfontwikkeling als een soort mantra te hebben en blijft zoeken naar het onderscheid tussen haar waarden en de regels die over de tijd zijn opgelegd. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is om licht te leven, blijft ze actief in contact met de ‘spelende mens’ in haar; dat deel wat humor, oprechtheid en onbevangenheid belichaamt.  

Met een open, respectvolle houding zet zij haar kennis van de gedragstherapie en mindfulness in, om je te helpen met een positieve en milde grondhouding te kunnen omgaan met de grillen van het leven.

Annemieke behandelt in het Nederlands.