The SatisFactory Project groeit! We zijn enorm blij met het vertrouwen wat we vanuit verschillende hoeken krijgen om medewerkers gezond te houden. En ook letterlijk.. de aanvragen komen niet alleen uit regio Rotterdam, maar ook in regio Amsterdam en Nijmegen komen er opdrachten voorbij. Om het werken voor iedereen leuk te houden, zijn we daarom op zoek naar versterking van het team psychologen. Zijn we op zoek naar jou?

Pas jij in ons profiel?

Het allerbelangrijkste voor een goede person-job fit bij The SatisFactory Project is dat je jezelf mee durft te nemen naar de werkvloer. We vinden het belangrijk dat je gedegen kennis hebt van de theorie en behandelmethoden, maar net zo belangrijk dat je hier mee durft te spelen. Met TSFP kiezen we niet voor een one size fits all benadering, maar kijken per cliënt welke insteek bij hem/haar het beste past. Een echt gesprek begint bij echt luisteren, echt contact begint bij oprecht nieuwsgierig zijn naar de ander.

We zoeken naar twee typen psychologen. In welke rol kun jij je het beste vinden?

De 1-op-1 psycholoog

Bij The SatisFactory Project word je ingezet voor het Recharge Point (kortdurend sparren en advies) en voor preventieve begeleiding van medewerkers/leidinggevenden met stressklachten. We werken nauw met onze klanten samen, waardoor jij goed bekend raakt met het reilen en zeilen van een organisatie. Je kent de cultuur, hebt een warme band met de contactpersoon (opdrachtgever) en kunt daardoor goed aansluiten bij de medewerkers.

Je past bij deze functie, omdat jij:

 • universitair geschoold bent als psycholoog – liefst in de richting van klinische psychologie of arbeidspsychologie (en hebt aanvullend ervaring als behandelaar).
 • het werken in de GGZ omgeving zat bent, maar wel graag mensen wilt helpen om een fijner leven te leiden
 • snel kunt schakelen en de kern van het probleem kunt achterhalen (belangrijk voor o.a. Recharge Point)
 • jouw rugzaak aan tools flexibel kunt inzetten om écht aan te sluiten bij de klant
 • goed bekend bent met werken vanuit de Acceptance and Commitment Therapie
 • goed bekend bent met een hoogbegaafde en/of hoog sensitieve doelgroep (of hier mee wilt leren werken)
 • je goed kunt vinden in onze waarden: nieuwsgierigheid, speelsheid en integriteit (zie hier de verdere uitleg)
 • houdt van autonoom werken, maar het ook fijn vindt om te sparren met collega’s
 • (OPTIONEEL) het leuk vindt om met andere nationaliteiten te werken en vloeiend kunt schakelen naar het Engels.
 • een eigen KvK nummer hebt. Je werkt op basis van een uurtarief en kiest zelf om een opdracht aan te nemen of af te stoten.

De trainer-psycholoog

Bij The SatisFactory Project word je ingezet voor inspiratielunches, kennissessies en groepssessies (over o.a. vitaliteit, perfectionisme en hoog sensitiviteit). Je wordt met lezingen vaak ingezet als visitekaartje bij een organisatie: je deelt als eerste kennis en inspireert de organisatie om aan de slag te gaan met de thema’s preventie van gezondheidsverlies en vitaliteit. Daarnaast begeleid je groepstrainingen binnen ons bestaande klantenbestand.

Je past bij deze functie, omdat jij:

 • universitair geschoold bent als psycholoog – liefst in de richting van klinische psychologie of arbeidspsychologie
 • het heerlijk vindt om in de literatuur te duiken en veel te weten over o.a. vitaliteit, de werking van het lichaam/brein, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, gedragsverandering, perfectionisme, uitstelgedrag en/of lichaamsgericht werken.
 • er blij van wordt om jouw kennis over te dragen aan groepen medewerkers, leidinggevenden, vakgenoten of studenten
 • bekend bent met het gedachtengoed van de Acceptance and Commitment Therapie
 • (OPTIONEEL) de lezingen/trainingen ook in het Engels kunt verzorgen
 • een eigen KvK nummer hebt. Je werkt op basis van een uurtarief en kiest zelf om een opdracht aan te nemen of af te stoten.

Denk je dat je goed bij ons past en wij bij jou? Laat dan hieronder een berichtje achter! We zien er naar uit je te spreken. We vinden het fijn als je even je LinkedIn profiel meestuurt, zodat we je achtergrond kunnen zien.

Iris Bergwerff

Vragen? Neem contact op met Iris Bergwerff-van der Giessen via iris@tsfp.nl of bel/app naar 06 21 99 57 89.