The SatisFactory Project groeit! We zijn enorm blij met het vertrouwen wat we vanuit verschillende hoeken krijgen om medewerkers gezond te houden. En ook letterlijk.. de aanvragen komen niet alleen uit regio Rotterdam, maar ook in regio Amsterdam en Nijmegen komen er opdrachten voorbij. Om het werken voor iedereen leuk te houden, zijn we daarom regelmatig op zoek naar versterking van het team psychologen. Zijn we op zoek naar jou?

Pas jij in ons profiel?

Het allerbelangrijkste voor een goede person-job fit is dat je jezelf mee durft te nemen naar de werkvloer. We vinden het belangrijk dat je gedegen kennis hebt van de theorie en behandelmethoden, maar net zo belangrijk dat je hier mee durft te spelen. Met TSFP kiezen we niet voor een one size fits all benadering, maar kijken per cliƫnt welke insteek bij hem/haar het beste past. Een echt gesprek begint bij echt luisteren, echt contact begint bij oprecht nieuwsgierig zijn naar de ander. Jij:

  • hebt affiniteit met werken vanuit de Acceptance and Commitment Therapie, Positieve Psychologie en/of Oplossingsgericht Werken;
  • bent nieuwsgierig naar wat de ander drijft;
  • hebt een gerelateerde universitaire opleiding in de richting van klinische psychologie of arbeidspsychologie;
  • kunt goed autonoom werken, maar vindt het fijn om inhoudelijk te sparren met collega’s;
  • hebt een eigen KvK nummer. Je werkt op basis van een uurtarief en kiest zelf om een opdracht aan te nemen of af te stoten.

Denk je dat je goed bij ons past en wij bij jou? Laat dan hieronder een berichtje achter! We zien er naar uit je te spreken. We vinden het fijn als je even je LinkedIn profiel meestuurt, zodat we je achtergrond kunnen zien.